Doe je online aankopen via TROOPER en steun K. Peer SV

Lees hier hoe je ons kan steunen

Marco is on fire!

Gepubliceerd op

De aandachtige HBVL-lezer of Facebook volger had het al gezien: kapitein Marco Giagnacovo is on fire!

Hij slaagde er in om niet minder dan vier maal de krant te halen op elf dagen tijd. De knipsels vindt u aan de rechterzijde van deze pagina.

Op 3 december gebeurde het een eerste keer; Marco komt bovenaan in de stand van beste speler van de reeks (tot nu toe). Ook pikt hij een plaatsje mee in het elftal van de maand.

Exact één week later staat hij, logischerwijs, ook in het elftal van de heenronde.

En na de kraker tegen Sparta Lille, waarin Marco het doelpunt van de overwinning maakte in de 94ste minuut, sierde hij zowel de maandag- als  dinsdageditie van HBVL als speler van het weekend.

Het kan bijna niet anders of dit is nog niet het einde. Want met zulke statistieken moet hij ook wel in het elftal van de maand december geraken. Maar daar is het nog een dikke week op wachten.

En volgens een goed ingelichte bron is hij, tussen die mooie geel-rode vlammen, enkel nog maar aan het opwarmen!

 

In een exclusieve reactie aan onze redactie is Marco zijn ploegmakkers ook erkentelijk; "Zonder hun 4 doelpunten, zou ik onmogelijk de 5de, winning goal, gemaakt kunnen hebben. En zat onze rechtsback, Joris Swinnen, nog fris genoeg om mij in het gaatje te zien duiken". Mooie woorden van de Captain himself, al is natuurlijk niemand verrast dat Joris nog fris zat in de 94ste minuut...