Eindhappening 2022 - De foto's

Gepubliceerd op 07/05/2022
Eindhappening 2022 - De foto's

7 mei 2022 zal bij velen het geheugen in gaan als een mooie, maar vooral plezante dag. Onze jeugdploegen speelden onder elkaar, of tegen de papa's of mama's, een vriendschappelijk partijtje. Jong en oud nam deel aan een penaltycup tegen de echte keeper van het eerste elftal! En natuurlijk was er de leuke selectie aan springkastelen. Dit alles onder een mayonaise en ketchup sausje van de frietkraam. :-P
's Avonds speelden Sven, Marco en hun vrienden nog een gala-match om hun bijna 25-jarige loopbaan binnen de club mooi te kunnen afsluiten. De match eindigde, met een doelpunt in de slotminuut, op 2 tegen 2. Mooi.
Daarnaast waren er nog huldigingen van Voorzitter Albert Wienen, Penningmeester Hendrik Witters, Jeugdverantwoordelijke Erwin Bergmans en scheidsrechter Mattie Caerlen. Met z'n allen samen al zo'n 189 jaar lid bij de Koninklijke Peerder Sportvrienden!

Sfeerfoto's vindt u verderop deze pagina.

Er werd ook een mooie tombola georganiseerd waarvan de volledige opbrengst naar vzw De Kleine Prins ging. Dit waren de winnaars:
- Bon Leonidas: 118
- 2 KRC Genk-frisbees: 435
- Fles wijn geschonken door restaurant Markzicht: 522
- Fles Limoncello: 117
- Bal gesigneerd door KRC Genk spelers: 122
- 10 bonnen geldig in de kantine van K. Peer SV.: 112
- 10 bonnen geldig in de kantine van K. Peer SV.: 329
- 10 bonnen geldig in de kantine van K. Peer SV.: 502
- Officieël Scheidsrechters tenue: 392
- Officieël truitje van Ito (KRC Genk): 260
- Officieël truitje van Heynen (KRC Genk): 395
- Officieël truitje van Origi (Liverpool FC): 168
- Door Thibaut Courtois gesigneerde keepershandschoenen: 469