Liveblog: Transfers senioren 2023-2024

Gepubliceerd op 10/04/2023
Liveblog: Transfers senioren 2023-2024

Op deze pagina kan je bekijken welke spelers het eerste elftal Peer SV komen versterken voor het seizoen 2023-2024.

---------------------------------------------------------------------------------

10/04/'23

Met de aansluiting van Mark Smets als nieuwe T2 en Keepertrainer is ook de technische staf voor volgend seizoen rond. Mark was eerder al actief bij onder meer KRC Genk (jeugd), Eendracht Termien, FC Maasland NO en Neeroeteren FC. Welkom Mark!

---------------------------------------------------------------------------------

25/03/'23

Wie de kleine lettertjes onderaan het artikel van 21/03 hieronder goed gelezen had, had al gezien dat er drie Peer-sonen nog niet aan bod waren gekomen. De eerste is Yarni Vandevorst. Tussen 2015 en 2019 maakte deze Perenaar al het mooie weer bij onze seniorenelftallen. We zijn maar wat blij dat de zoon van KPSV corifee Erik zich terug bij ons voegt. De laatste paar jaren speelde hij bij Heidebloem Wijshagen dat in dezelfde reeks uitkomt als ons eerste elftal. Welkom terug Yarni!

Vervolgens kunnen we u ook nog Stan Verderhoydonck (links) en Thibau Moors (rechts) voorstellen. Thibau bond in een ver verleden nog zijn eerste paar voetbalschoenen aan bij ons. En keert nu terug naar de heimat. Beiden komen over van de buren van Racing Peer waar ze ook uitkwamen voor hun provinciale reserven team. Welkom (terug) Stan & Thibau!

---------------------------------------------------------------------------------

21/03/'23

Vandaag verscheen in HBVL een woordje uitleg waarom we dit jaar zoveel inkomende transfers hebben. Uiteraard zijn we de kern van de laatste twee seizoenen dankbaar dat ze zich in de moeilijke periode, met een degradatie, zijn blijven inzetten voor de club. Veel succes aan hen allen en misschien tot weersziens.

Maar nu moeten we weer vooruit kijken richting volgend seizoen.

---------------------------------------------------------------------------------

07/03/'23

Seppe Depoortere begon zo'n 13 jaar geleden bij ons te voetballen. Daarna trok hij naar Racing Peer. Nu maakt hij de omgekeerde beweging om weer het Peerse doel te verdedigen. Bij de geburen kwam Seppe voornamelijk in actie bij de provinciale reserven, maar ook bij het B-elftal in 4de provinciale. Welkom Seppe!

Niels Van Den Steen is ook doelman en gaat, naast Seppe, voor de nodige ervaring zorgen. Hij komt over van VK Gestel (2de provinciale), net zoals hun huidige nummer 1 Dries Vandijck (zie onderaan deze pagina). Welkom Niels!

---------------------------------------------------------------------------------

28/02/'23

Christoph Chiaverini komt over van 2de provincialer Kadijk SK Overpelt. Hij komt volgend seizoen bij ons zijn makkers van bij Sporting Wijchmaal opnieuw tegen. Welkom Christoph!

---------------------------------------------------------------------------------

25/02/'23

Nog transfer nieuws. Al gaat het niet over inkomende transfers deze keer. We zijn gewoonweg, en terecht, fier dat deze spelers ook volgend seizoen onze seniorenkern vervolledigen. Jan, Fré, Daan, Bram, Erik en Miel ontbreken ook nog op de foto. Fijn mannen, bedankt!
 

---------------------------------------------------------------------------------

15/02/'23

Siebe Wienen is geen onbekende voor onze voorzitter Albert -ook- Wienen. Hij zette zijn eerste voetbalstappen al op onze terreinen en keert nu terug van Racing Peer, uitkomende in 4de provinciale. Welkom Siebe!

Bernd Jansen is al de vijfde speler die ovekomt van FC Helson Helchteren. Hij is er een vaste waarde in het elftal in 4de provinciale. Welkom Bernd!

---------------------------------------------------------------------------------

03/02/'23

Tibo Weytjens komt net als zijn vader enkele decenia geleden (we willen u niet oud doen voelen Stefan) bij Peer SV voetballen. Hij komt over van de buren van Racing Peer. Daar speelde hij voornamelijk in het team in 4de provinciale, waar hij al verschillende keren de kapiteinsband mocht omgorden. Welkom Tibo!

Jordy Cardinaels maakt momenteel het mooie weer bij FC Helson Helchteren in 4de provinciale. In 16 wedstrijden kwam hij al 4 keer tot scoren. Dat is bijna een kwart van het totaal aantal doelpunten van zijn team. Welkom Jordy!

Maarten Houben komt net als enkele van zijn kameraden over van FC Helson Helchteren. Welkom Maarten!

Jordy Porcu verhuisd ook van FC Helson Helchteren, uitkomende in dezelfde reeks als ons eerste elftal. Hij kwam er dit seizoen al 21 keer voor in actie. Welkom Jordy!

---------------------------------------------------------------------------------

25/01/'23

Voor Benji Vrolix is het derde keer goede keer bij KPSV. Tussen 2015 en 2019 & tussen 2020 en 2022 verdedigde hij al ons geel-rode kleuren. Deze keer komt hij over van Hechtel FC uit 1ste provinciale. Welkom terug Benji!

Philippe Goral komt over van de buren van Sporting Wijchmaal, uitkomende in 3de provinciale. Daar kwam hij tot nu toe al 20 keer voor in actie en scoorde 1 keer. Welkom Philippe!

---------------------------------------------------------------------------------
24/01/'23

Julien Kortzorg komt over van Hechtel FC dit seizoen uitkomende in 1ste provinciale. We kennen hem ook al van zijn periode bij Sporting Wijchmaal. Welkom Julien!

---------------------------------------------------------------------------------
17/01/'23

Bryan Langens komt over van KFC Hamont 99, ook uit 2de provinciale. Hij kon er dit seizoen al één keer scoren voor het eerste elftal. Welkom Bryan!

---------------------------------------------------------------------------------
16/01/'23

Nieuwe speler-trainer Jelle Akkermans maakt de overstap van 2de provincialer VK Gestel. We kennen hem voornamelijk van zijn periode bij Sporting Wijchmaal. Welkom Jelle!

Dries Vandijck zal geen moeite hebben met het vinden van de weg. In het seizoen 2017-2018 verdedigde hij al het doel van ons eerste elftal. Ook hij maakt de overstap van VK Gestel. Welkom terug Dries!

Jelle Lenaerts speelt momenteel bij FC Helson Helchteren in dezelfde reeks als ons eigen eerste elftal. Welkom Jelle!

Tom Van Genechten zal zich niet moeten aanpassen in het spelen in Geel en Rood. Ook hij maakt de overstap van VK Gestel. Welkom Tom!

Jelle Caerts komt net als Jelle A, Dries en Tom over van 2de provincialer VK Gestel. Welkom Jelle!